There are no premium topo images available for this route page at the moment. You can add new topo image on the topo page.
Upp till kamp, 7c+
Added by Mikael Widerberg
Grade opinions
Video beta
Långbeta
Nils Winell almost 4 years ago.
Get sendy!
Don Skickardo De La Vega almost 5 years ago.

Add a video!

Ascents from public tick lists

Andreas H Andersson
2009-08-29
Red point
Var bakis och sönderklättrad efter Boulder Open, men satte den på första presset för dagen, fattar ingenting. Klättrade fel utsteg, men det påverkar nog inte graden.
Red point
8a
Första loggade repeaten på 10 år, sjukt! Tog mig 3 - 4 sesh med cirka 10 RP-försök. Bra led som består av tre hårdare partier med ok vila mellan. Går egentligen spikrakt upp mellan utan smör och orup med avslut i utan smör-ankaret. Väldigt risig stenkvalitet bitvis och man ser att det lossnat ganska mycket på flera ställen. Det lossnade även sten när jag klättrade på den så att den håller 8a nu för tiden känns rimligare. Leden börjar med ett krimpigt instegskrux med dåliga fötter och långa drag. Därefter en lite trixig transportsträcka till nästa vila. Krux 2 består av balansiga moves på tunna antigrepp. Slutskruven är att inte pumpa ur innan ankaret. Var sjukt nära att ryka på det absolut sista movet, huvudet i full sving bakåt men lyckades på nåt sjukt sätt klösa mig fast på väggen :) Klättringen får 3 stjärnor men på grund av så mycket löst så går den totala bedömningen av leden ner till en stjärna. (och ja, det är stor skillnad mellan att klättra rätt utsteg och att klättra utan smör slutet!). Hoppas verkligen någon fler vill repetera denna pärla som varit gömd "in plain sight" i så många år!
Nils Winell
2020-04-25
Red point
Finally! Provade denna snabbt i höstas, sen var jag nära o göra den på andra för någon vecka sedan. Sedan gick allt lite i lås o jag föll o föll i kruxet... men idag fick jag mikrofotbeta av Johannes, och då gick den ner direkt! Tror nästan den är lite soft OM man tar sig tid att hitta all beta. Iaf om man är lång och rörlig... hur som helst så är det en riktigt bra led, om än lite smulig i starten, som verkligen borde få mer trafik!
Anders Grahn
2020-05-26
Red point
Bra namn, sista flytten var verkligen en kamp. Kom till slutsekvensen på andra försöket men föll där 4-5 gånger innan det gick med mikrobeta och skippat klipp. Slet bort två bra grepp i slutet av startbouldern.
Dan Sjöstrand
2021-07-05
Red point
Elias Douah
2023-05-08
Red point
En insats som bleknade när Hanna hoppade på mitt sendtåg och tog plats som lok med sitt skick av Orup... Jag vill poängtera att detta skedde efter att Anders hade chippat färdigt starten, så graden är - trots alla villor - antagligen rätt stabil =)

Public to-do list entries