Routes

9 sport 45 trad

The area is access sensitive

Maanomistajalta on tullut muutama toive Havukalliolla käyttäytymisen suhteen: Parkkipaikka Parkkipaikan läpi johtaa tie pellolle, josta pitää päästä kulkemaan mm. puimurilla, asia on akuutti varsinki... Read more

We like Havukallio

Sporttaajalle aika vähän kiivettävää. Yläköysien virittely hankalaa.
Easy approach and some classic trad lines.
Nice trad. Kanto is a beautiful line, toproped it many times, a bit scary.

Activities on this crag

Havukallio

The area is access sensitive!

Maanomistajalta on tullut muutama toive Havukalliolla käyttäytymisen suhteen:

Parkkipaikka

Parkkipaikan läpi johtaa tie pellolle, josta pitää päästä kulkemaan mm. puimurilla, asia on akuutti varsinkin juuri nyt kun viljaa korjataan. Puimuri on leveä työkone, pysäköityjen autojen väliin jätettävä vähintään 4m leveä väylä.

Roskat
Kerääthän roskasi talteen sekä parkkipaikalta että kallion juurelta. Hoidathan wc-asiasi ennen kalliolle saapumista, jos hätä kuitenkin yllättää, kaiva kuoppa pitkälle metsään, peittele jätökset ja kerää paperit mukaasi.

Tulenteko
Tulenteko on edelleen sallittua silloin kun metsäpalovaroitus ei ole voimassa. Sammutusvesi olisi hyvä pitää nuotion lähettyvillä. Eläviä puita tai oksia ei tietenkään saa katkoa nuotioon.

Varo varkaita!

Parkkipaikalla on vuosien varrella murtauduttu jo useamman kerran kiipeilijöiden autoihin, tänä kesänä tiettävästi jo kahdesti.

Havukallion ylläpidosta huolehtii Lahden kiipeilyseura Kitka ry. Kunnioitathan tätä arvokasta vapaaehtoistyötä noudattamalla näitä ohjeita kaikkien kiipeilijöiden yhteiseksi hyväksi, KIITOS!