Routes

17 sport 4 trad 1 boulder

The area is access sensitive

Huuhkaja ei enää pesi kalliolla, joten kevään kiipeilykieltoa ei enää ole. Römövuoren pysäköinti muuttui sitten 2008 kalliokiipeilytopon. Nykyinen virallinen parkkipaikka löytyy t-risteyksestä vasemm... Read more

We like Römövuori ("Rämövuori")

Hyvä paikka aloittaa kiipeily. Pultteja todella paljon.
Ekat ulkokokeilut ikinä täällä ja golf-kentän läheisyys ei ollut lainkaan miinusta, päin vastoin! Paljon helppoa ja tiuhaan pultattua reittiä, aloittelijan paratiisi.
Small crag, routes Easier in side you will se first harder routes at other side. I feel that routes are all a like.

Activities on this crag

Römövuori ("Rämövuori")

The area is access sensitive!

Huuhkaja ei enää pesi kalliolla, joten kevään kiipeilykieltoa ei enää ole.

Römövuoren pysäköinti muuttui sitten 2008 kalliokiipeilytopon. Nykyinen virallinen parkkipaikka löytyy t-risteyksestä vasemmalle noin 100 m:n päästä, tien vasemmalta puolen - pysäköinti VAIN tälle P-merkitylle alueelle! Tien reunaan ei saa parkkeerata. Parkkeeraathan laitaan asti niin alue pysyy parempana.

Kalliolle lähestytään kartan punaista polkua pitkin - ei golfkentän reunaa. Polku on merkitty punaisilla nauhoilla. Merkkaus lähtee hevospolun risteyksestä, josta aiemmin käännyttiin kohti golfkenttää. Hevospolkua jatketaan tästä suoraan ja seuraillaan nauhamerkkejä. Reitti käy mäen päällä ja laskeutuu takaisin alas Rämö 2:n eteen. Näin välttää metsässä alempana olevat hankalat kosteikot ja louhikot.

Otetaan myös kanssaihmiset huomioon ja rauha myös golffaajille. Kallioilla ei meuhkata, roskata eikä muutenkaan käyttäydytä epäasiallisesti. Lähesty kalliota ojan vierustaa pitkin, älä kävele väylällä.